Si vols tenir POR QUÉ EL AMOR NOS DUELE TANTO (signat i dedicat) per Sant Jordi 

Si vols tenir POR QUÉ EL AMOR NOS DUELE TANTO (signat i dedicat) per Sant Jordi
– Aquest any no hi seré a Sant Jordi a Barcelona. Aquesta serà la primera vegada que passi un Sant Jordi a Madrid, en vint anys. Això no té res a veure amb la situació política sinó amb el fet que el meu últim llibre (que ell toca els temes que toca) no ha estat publicat per una gran editorial.Perquè aquest no és un llibre comercial. Encara que jo garanteixo que és fàcil de llegir i que té el meu toc d’humor càustic. També garanteixo que tot el que en ell s’explica és real.
– És un llibre que toca temes com abús sexual, maltractament,
assetjament, terrorisme domèstic, depressió i intents de suïcidi. Que explica com el mite de l’amor romàntic pot perjudicar seriosament la teva salut (mental). No dóna receptes màgiques (perquè no n’hi ha) ni promet formes d’arreglar res. És una novel·la, no és un assaig.Ni un llibre d’autoajuda
– Pot ser que el llibre et faci sentir menys sol o sola. Potser el llibre aconsegueixi que entenguis millor a un familiar, amic, conegut, ex amant. Potser et hag veure vies de sortida per a una situació que tu estàs vivint ara.
– Si ho vols regalar per Sant Jordi (signat i dedicat, és clar) escriu-me a comproeselibroya@gmail.com abans del 16 d’abril a les 12:00
Faré un enviament massiu el 17 d’abril perquè et pugui arribar el dia 23. (Els enviaments massius cal ensobrar, etiquetar i posar-los en correus, i això triga, que jo no sóc Amazon)
– També pots comprar-ho o encarregar-ho a Fnac, Corte Inglés o Casa del llibre.
I ho tens en versió digital a Amazon per 3,99 euros

Post navigation